Een
perfect afgewerkt
interieur
perfect afgewerkt
interieur

Binnenschilderwerk

Voor een perfect afgewerkt interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu de woonkamer is, slaapkamers, hal of zolder: wij besteden aan elke ruimte evenveel aandacht. Denk aan latex, spuitwerk, plamuren en aflakken, maar ook plafonds, kozijnen en het rollen van vloeren. Voor het mooiste resultaat gebruiken wij uitsluitend A-merken een greep uit deze merken zijn; Sikkens, Sigma, Farrow and Ball, Veveo en Boonstoppel.

Spuitwerk

Door het spuiten van verf ontstaat er een gladder oppervlakte dan met de kwast of een verfroller. De werkzaamheden kunnen sneller uitgevoerd worden dan bijvoorbeeld rollen, echter het afplakken van de ruimte neemt weer iets meer tijd in beslag. De volgende objecten kunnen worden behandeld met spuitwerk:

  • Plafonds (in alle kleuren)
  • Muren, steen (in alle kleuren)
  • Deuren, hout
  • Panelen

Vaak nemen wij losse onderdelen, zoals deuren mee naar onze werkplaats om daar te behandelen.

Niet alle ondergronden zijn geschikt om met spuitwerk een strak resultaat te behalen. Dit kunnen wij ter plaatse komen bekijken en met u doorspreken.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.