Tom
Schilder
Handbalskoal
Schilder
Handbalskoal

De Tom Schilder Handbalskoal is een initiatief van de gouden generatie tophandballers in Volendam. Met onze inzet en die van diverse oud-handbalsters willen wij iets terug doen voor het lokale en regionale handbaltalent van de toekomst. 

Los van succes op het veld heeft dit vooral ook te maken met plezier en lol, unieke binnenlandse en buitenlandse reizen op plekken waar je als toerist nooit komt, leren omgaan met tegenslag, keuzes leren maken, het opbouwen van een vrienden en kennissen kring binnen en buiten de club, leren omgaan met extreme spanning, teambuilding, etc.).

We willen de opgebouwde ervaringen graag overdragen aan anderen zodat deze niet verloren gaat. De ontwikkeling van de handballer/handbalster staat hierbij centraal. Wij geloven dat het bij talentontwikkeling niet alleen gaat om handbalkwaliteiten, maar ook om ontwikkeling van de mens. Hierbij staat plezier in het spelletje voorop, want het handbalspelletje blijft voor ons het mooiste wat er is.

Als sponsor iets terug kunnen doen voor het aanstormende handbaltalent in Nederland is schitterend mooi.

www.handbalskoalvolendam.nl

Tom Schilder Handbalskoal

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.