Perfecte
wandbekleding
en wandafwerking
wandbekleding
en wandafwerking

Wandafwerking

Om hun woning of kantoor extra cachet te geven, zoeken klanten steeds vaker naar een luxe afwerking. Wij zijn op de hoogte van de woontrends die binnen extra sfeer brengen. Naast het reguliere latexen en spuitwerk zijn wij bedreven in het aanbrengen van glasvlies, behang en scans. Ook zijn wij bekend met de eigenschappen van speciale matte verven, zoals krijt- en structuurverf van Farrow & Ball of Pure & Original. Wij geven de wanden de uitstraling die u wenst.

Behangwerk

U kunt bij ons terecht voor alle soorten behangwerk bijvoorbeeld vliesbehang, scanbehang, fotobehang. Op onze projectpagina vindt u een kleine greep uit onze uitgevoerde projecten.

Krijt- en structuurverf

Om een ruimte extra warmte te geven en authenticiteit wordt krijt- en structuurverf aangebracht. Krijtverf is een matte verf met een egale uitstraling. De kleuren zijn intens en krachtig waardoor de ruimte een exclusieve uitstraling krijgt. Bent u nieuwsgierig geworden? Vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.